Terug naar alle evenementen

Vrouwencirkel: verbind je en deel zodat we allemaal kunnen groeien

Voel je welkom om mee te doen met de vrouwencirkel. Ben je nog niet bekend met vrouwencirkels? Ook al is het samenkomen van vrouwen al eeuwenoud, toch zijn de vrouwencirkels weer in opkomst. Op onder andere festivals, bij yogastudio’s of bij vrouwen thuis zie je dit soort samenkomsten steeds meer omdat het voor vrouwen een hele mooie manier is om aspecten van zichzelf te delen en te helen. Gevoelens, emoties, ervaringen, herinneringen, alles kan gedeeld worden. Vaak wordt er een thema gekozen maar het kan ook een vrij thema zijn, gewoon vanuit wat er speelt bij een ieder. Vanuit ‘Be Woman Project, waar ik onlangs een prachtige diepgaande vrouwentraining gevolgd heb, werken we met dit krachtige tool om persoonlijk te groeien. Als facilitator zal ik jullie meenemen in een mooie ceremonie en sharing zoals ik die heb geleerd van Sharada, van Be Woman Project. Hierbij maken we gebruik van Puja (ceremonie), begeleide meditatie, het zingen van mantra’s en wijsheid uit de Veda’s en natuurlijk van het delen met elkaar.

This is a sacred gathering of women where we gift each other with our presence: invoking love, healing, nourishment, support, acceptance and guidance for this journey that we call life. (Be Woman Project)

Tijd: 20:00-22:00 uur (houd rekening met uitloop). Kosten: 15 euro. Voor iedereen toegankelijk, geen ervaring nodig.

Kleed je vrouwelijk of feestelijk, als je dat leuk vindt (of anders gewoon lekker in yogakleding ofzo). Verzamel vooraf wat bloemen, stenen, sieraden of wat anders dat je kan gebruiken voor een ceremonie.

Eerdere gebeurtenis: 11 juni
Yoga & Rouw dag retreat door Anniek Gelissen
Latere gebeurtenis: 25 juni
Workshop Sup Yoga!