Terug naar alle evenementen

Yoga & Rouw retraite dag met Anniek Gelissen van de Rustclub

  • Yogabarn Unmani 7 Herenstraat Haaften, GE, 4175 CC Netherlands (kaart)

Op 30 oktober organiseert Anniek Gelissen een mooie Yoga & Rouw retraite dag:
Deze dag is er voor iedereen die kort of lang geleden iemand verloren heeft en daar een dag (opnieuw) bij stil zou willen staan en te ervaren hoe yoga daarin een plek kan hebben. Het is een dag voor jezelf, maar ook voor degene die je mist. Yoga ‘ervaring’ is absoluut niet vereist en het is zeker niet verplicht om al je ervaringen tijdens deze dag of over je verlies te delen. 

Wat je er precies uithaalt, dat is waarschijnlijk per persoon verschillend. Maar haar doel is om:

  • je te laten ervaren wat yoga kan doen en wat jou daarin helpt

  • je dierbare te herinneren met alle emoties die daarbij komen

  • jezelf daarin met compassie tegemoet te treden

  • en te voelen dat je samen bent met anderen die dat begrijpen en herkennen

De dag kost 125 euro inclusief vegetarische lunch en thee/koffie. Stuur een bericht als je wilt meedoen naar info@derustclub.nl

Wat achtergrond over Anniek:
Het is haar missie om open te zijn over rouw, verlies, de dood, pijn, verdriet en stress. Over mens-zijn. Ze probeert te inspireren en zich kwetsbaar op te stellen over alle pijnlijke, lastige emoties die ieder in het leven zal ervaren.

Anniek-Gelissen-1024x1024.jpg

“Ik heb zeer diepe dalen bewandeld en daar gevochten tegen pijn, verdriet en misschien wel mezelf. Ergens vond ik ook weer het pad naar boven. Een pad waarop ik niet anders meer kon dan heel goed naar mezelf luisteren en daarbij de meningen van anderen en ‘hoe het hoort’ naast me neer te leggen. Zo kan ik iets meer leven op een manier die bij mij past, namelijk rustiger, vanuit intuïtie en zachtheid. Alleen dan kan ik er volledig voor mezelf en anderen zijn”.

Ze werkt als Verbindend Coördinator voor De School voor Transitie en als yoga docent. Anniek woont samen met Justin in Nijmegen. Daarnaast houdt ze van lezen, koken en fijne momenten in de stralende zon.

Eerdere gebeurtenis: 12 augustus
Workshop Sup Yoga!