Terug naar alle evenementen

Retraite Songs of the heart

  • Yogabarn Unmani 7 Herenstraat Haaften, GE, 4175 CC Netherlands (kaart)

Op een mooie nazomerdag komen we samen op een prachtige plek bij de rivier de Waal in het licht van de volle maan. We verbinden ons met alles wat er leeft in ons hart, en laten ons onderdompelen in liefdevolle muziek, yoga, stilte en dankbaarheid.

De volle maan staat voor heel en compleet zijn; zij laat ons herinneren dat liefde is wie we werkelijk zijn, dat we perfect zijn met al onze imperfecties: “so human and so divine”. Op deze dag nemen we de tijd om te vertragen, te verstillen, en te ervaren wie wij werkelijk zijn.

Kom thuis bij jezelf en ervaar de helende kracht van Dru Yoga, "de Yoga van het Hart", door Dorinde: een harmonieuze, verdiepende ervaring van zachtheid en kracht, klassieke asana’s en energetische bewegingen op het ritme van je adem, die je brengen bij een diepgaand gevoel van verbinding met jezelf.

Laat je meevoeren door eeuwenoude mantra’s en de betoverende muziek en zang van Dana. Mantra’s zijn klankvibraties die een krachtig effect hebben op lichaam en geest. Het chanten van mantra’s is een prachtige muzikale meditatie, die ons brengt naar onze diepste wijsheid. Als we samen zingen voelen we eenheid, brengen we onze geest tot rust en openen we ons hart.

In een veilige bedding creëren we de ruimte om te herinneren, ervaren, verzachten en helen onder de liefdevolle begeleiding van Dorinde en Dana.

Programma
- Welkom met thee & koffie en iets lekkers
- Openingscirkel
- Dru Yoga les met aandacht voor het Licht in jezelf
- Tijd om naar binnen te keren en tot jezelf te komen.
- Stilte wandeling door natuurgebied De Crobsche Waard
- Volle maan ritueel
- Singing circle met live muziek
- Yoga Nidra: diepe ontspanning & visualisatiereis
- Afsluitende cirkel

Over Dana
Dana Devi is yogi, muzikante en zangeres. Ze groeide op in een yoga ashram en werd van jongs af aan omringd door de klanken van Indiase mantra’s. Haar muziek werd haar meditatie en nu deelt ze deze rustgevende muziek tijdens (lig)concerten, singing circles en sound journeys. Haar eerste album “Doorway to Silence” kwam uit in 2019 en haar songs gaan over het diepe rusten in onze essentie, ons te herinneren dat we al heel en compleet zijn en dat liefde is wie we zijn.

Over Dorinde
Als Dru Yoga docente heeft Dorinde jarenlange ervaring in het geven van lessen, workshops en retraites. Iedere les, iedere ontspanning en iedere meditatie geeft zij vanuit haar hart, doorleefd en puur, en dat voel je. Op warme en liefdevolle wijze geeft zij haar lessen en retraites vorm, zo biedt zij een veilige bedding waar iedereen zich welkom voelt, waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je mag loslaten, ontspannen en landen in de stilte in jezelf.