Cacao Ceremonie 13 november met Eva Joy! Positieve oppepper!

Kun jij een positieve oppepper gebruiken in deze pittige tijden? Op vrijdagavond 13 november organiseren we een cacao ceremonie bij Unmani met Eva Joy van Wild Child Cacao!

Waar komen cacao ceremonies vandaan?

Cacao ceremonies bestaan al duizenden jaren, in de Maya- en Azteekse tradities in Midden- en Zuid-Amerika, gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden voor innerlijk ontwaken en creatieve begeleiding. Pure cacao wordt gebruikt als een hart-openend medicijn voor mensen om veilig openbaringen, ontwaken en innerlijke genezing te ervaren. Cacao wordt gebruikt in een spiritueel medicinaal ritueel, waarbij intenties worden vastgesteld en eenmaal geconsumeerd, euforische toestanden worden ontgrendeld, negatieve emoties worden vrijgegeven en we in staat zijn om onszelf te verbinden met de liefdevolle energie in ons lichaam.

E6102BC3-E183-4E19-89EE-C59D19184155.jpeg

Ook al doe je deze ceremonie met sisters & brothers, toch ben je vooral op jezelf gericht. De reis naar binnen, van je hoofd naar je hart. Om te ervaren wat het verlangen is van je hart. Wat heeft het te zeggen en te openen voor je?

Eva Joy helpt je door middel van de cacao, muziek, woorden en zang op een toegankelijke manier om mind en lijf te ontspannen en helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn. Speelsheid en diepgang kenmerkt haar.
We sluiten de ceremonie af met een yoga nidra.

Lees hier wat meer over cacao ceremonies in de Happinez.

Uiteraard blijven we de covid-19 maatregelen in acht nemen en houden we afstand.

Heb je nog vragen, stel ze gerust! Heb je eigen instrumenten? Breng ze mee!

Start: 19:30 uur. Locatie: Yogabarn Unmani, Herenstraat 7, Haaften. Kosten: 35 euro.

Geef je hier op voor de ceremonie!


Josine van de Wal