Nieuwjaarsgroet Unmani

Schermafbeelding 2021-01-03 om 17.25.19.png

2020 was best een uitdagend jaar… Maak 2021 een jaar vol plezier, liefde, balans, helderheid en succes! We weten niet wat het jaar zal brengen, maar als wij nou met elkaar afspreken dat WIJ kalm blijven? ;-)

Zoals jullie weten zijn de lessen momenteel online te volgen. Fijn dat de meesten van jullie mee doen! Hopelijk hebben jullie een fijne plek thuis kunnen creëren om je practice zo ontspannen mogelijk te kunnen doen. Online kun je mooie matjes en kussens kopen, verwen jezelf een keer. Misschien kan een kaarsje, bloemen en wat wierook de ruimte nog gezelliger maken. Allemaal een vorm van self-care… Net zoals voldoende rust nemen in deze tijd en lekker een wandeling maken in de natuur. Even minder drukte deze maand en tijd voor bezinning. Dit is de richting van de natuur… Het niet erg vinden waar we nu staan… Maar het juist accepteren en de kansen zien die het brengt…

Tenminste tot 9 februari blijven we online lesgeven, we hopen dat we elkaar daarna weer live hier kunnen zien. Dan zullen we ook weer cursussen en events oppakken. En in het voorjaar ook retraites.

Veel licht, liefde en wijsheid en tot gauw,
Josine & Roel

Als je nog een inspirerend filmpje wilt zien over positieve change en een beter jaar voor alle levende wezens op deze mooie aarde, bekijk deze boodschap dan van Sir David Attenborough!

Josine van de Wal