Workshops en retraites voor komende maand...

De komende maand staan er weer verschillende workshops en retraites op ons programma. Wie weet inspireert en nodigt een van de volgende activiteiten jou uit om bij te wonen:

  • 17 februari v.a. 20 uur Vrouwencirkel waarin we verbinden en delen als vrouwen onder elkaar. We vieren het leven door middel van muziek, zang, verhalen en een ceremonie. Lees hierover meer.

  • 12 februari v.a. 10 uur Yoga retraite dag: relax & recharge. Waar je alleen of met iemand samen naar toe kan komen en heerlijk kan onderdompelen in een dagje ontspanning en verwennerij maar ook yoga kennis om jezelf mee te verrijken. Op 2 april volgt weer een yoga retraite dag. Lees hierover meer en boek hier.

  • 20 februari v.a. 14 uur Cacao ceremonie, lees hier meer over de mooie zachte werking van cacao en hoe je daarmee diep kan ontspannen maar ook dicht bij je ware natuur komt, inzichten, intuïtie en wat je hart echt wil… Van het hoofd naar het hart in een mooie ceremonie.

In maart en april komen er ook andere retraite en verdiepingsdagen op de agenda (zoals de Yoga & Rouw dag op 9 april), dus houd onze website in de gaten. Hierover later meer!

Namaste,
Josine

Josine van de Wal