Weer live bij ons in de yogabarn & Vrijdagmiddag buiten les!

Eindelijk mogen de yogascholen weer open en in groepen lesgeven! We zijn heel erg blij jullie weer live te kunnen zien! Je kan ook nog steeds online mee doen in dezelfde les dus als je wat verder weg woont (of als je verkouden bent) dan kan je toch altijd mee doen. We vragen iedereen zich aan de corona restricties te houden (dus 1,5 meter afstand te behouden en niet te komen als je verkouden bent of als je een gezinslid hebt die corona heeft).

Bekijk ons lesrooster voor de laatste updates. Op woensdagavond geeft Josine weer live les maar daarnaast kan je ook de les online volgen van Saskia of Joniek. Op de vrijdagmiddag is er nu buiten een Sama yoga les. Iedereen op het gras of op het strandje aan de Waal. Begin je weekend ontspannen! Doe je mee?

De Kinderyoga is ook weer ingepland voor de komende maanden. 12 juni is de eerstvolgende keer! Er zijn al een paar kindjes ingeschreven.

En komen ook weer workshops, events en retraites aan, zoals de Vrouwencirkel op vrijdag 18 juni en de Cacao Ceremonie op 2 of 9 juli en een Yoga Retraite Dag binnenkort. Houd de updates in de gaten!

We zien jullie heel graag weer snel bij ons!

Namasté,

Josine & Roel

Buiten yoga malasana.jpg


Josine van de Wal